Solfilm til kontoret

Får du monteret solfilm på dit kontor, medvirker det til et markant bedre indeklima og arbejdsmiljø. Faktisk er der undersøgelser som viser, at indlæringsevnen falder med 5 procent, for hver grad temperaturen overstiger 23 celcius. Solfilm afviser solens stråler, så du undgår ekstrem varme og blændinger i glaspartier og computerskærme. Den rigtige solafskærmning kan altså forbedre produktivitet og indlæring hos dine ansatte, og kan være et godt alternativ til dyre aircondition-løsninger og markiser. Der er dermed også rigtigt mange penge at spare

Før du får monteret solfilm til kontoret, er der nogle overvejelser du bør gøre dig:

Skal solfilmen monteres indvendigt eller udvendigt på ruderne?
Vi anbefaler ofte en indvendig montering, da vind og vejr kan være hårdt ved en udvendig solfilm. På en indvendig montering holder filmen dermed længere og du har fornøjelse af din solfilm i længere tid.
Vi giver 10 års garanti for indvendigt monteret solfilm og 5 år på udvendigt monteret solfilm.

Hvad er dine behov og hvad ønsker du at opnå med solfilm ?
Oplever du varmen som værende et problem eller er det sollyset som skaber blænding og reflekser i glaspartier og skærme? Har du lysfølsomme produkter, møbler eller inventar som du gerne vil beskytte fra solens skadelige stråler?

Vil du gerne reducere indsyn og nysgerrige blikke udefra?
Og har du behov for splintsikring, så skader på inventar og personer minimeres hvis uheldet er ude og en rude bliver smadret ?

Vil du have en reflekterende eller ikke-reflekterende film?
En reflekterende film er normalt tonet eller med en spejl-effekt, mens en ikke-reflekterende film er glasklar og næsten usynlig.

Hvordan kommer solfilmen til at se ud monteret?
Der er mange valgmuligheder udi æstetik og farvenuancer, og du skal tænke over, hvilken effekt solfilm og dennes farver vil have på din bygning.

Vi giver gerne en kop kaffe og en hånd med disse overvejelser.
Vi kan både montere solfilm til erhverv og til private, så tøv ikke med at skrive til os hvis du har spørgsmål.