Solfilm til erhverv - bedre indeklima og arbejdsmiljø

Engang sagde man, at solfilm gør ruderne mørke. Moderne teknologi har i dag gjort, at der findes adskillige typer solfilm som du faktisk ikke kan se på ruderne, men som besidder alle de gode varme- og UV-reducerende egenskaber.
Helt gennemsigtige typer solfilm er f.eks. fantastiske til butiksruder, udstillingsvinduer og bygninger hvor man ønsker en neutral løsning, som ikke kan ses.
Du kan også have stor glæde af at få monteret solfilm i en lagerhal, hvor varer er følsomme over for sollys eller skal opbevares ved køligere temperaturer.

Når du får monteret solfilm på dine vinduer, medvirker det til et målbart bedre indeklima og arbejdsmiljø. Solfilm kan være med til at sænke temperaturen mærkbart i et varmt lokale og du undgår reflekser i computerskærme og glaspartier. Samtidigt kan du spare penge til dyr aircondition og ventilationsløsninger.
Solfilm kan reelt være et godt alternativ til dyre markiser og du kan altså øge produktivitet og indlæring hos dine ansatte.

Vi kan montere solfilm til erhverv både indvendigt og udvendigt på ruderne. Hvilken løsning der er rigtig for netop dig, afhænger af opgaven, problemstillingen og typen af glas som solfilmen skal monteres på.
Vi giver en kop kaffe og en uforpligtende snak om den rigtige løsning for dig.

Solfilm giver en lang række fordele, for eksempel:

Prisen på nano solfilm afhænger bl.a. af: