Solfilm til bygninger -
effektiv solafskærmning til kontor, hjem eller sommerhus

3m-forhandler

Amazing solfilm er officiel 3M vinduesfilm preferred partner , en certificering i rådgivning omkring valg af 3M solfilm og efterfølgende montering.

Solfilm til bygninger
Solfilm til bygninger eller folie til vinduer som det også kaldes, kan bruges til at forbedre indeklima og arbejdsmiljø, i bygninger med et stort solindfald. Med den rigtige solafskærmning kan du sænke temperaturen og få en mærkbar forbedring af indeklimaet til få penge.  Det betyder for eksempel at du ikke behøver afskærme hele områder eller at bygge til – du kan stadig udnytte den fulde plads i din bygning.

Solfilm giver dig en lang række fordele, for eksempel:
– Beskyttelse mod UV-stråling.
– Du kan føle dig tryg i solen, uanset hvor du befinder dig, for solfilm blokerer for næsten 100% af de skadelige UV-stråler.
– Reducering af temperaturen i lokalerne.
– Solfilm skaber et bedre indeklima på varme dage.

Reducering af sollys.
Du undgår irriterende reflekser i computerskærme og glaspartier

Sundt indeklima året rundt.
Du hjælper miljøet, samtidigt med at du sparer pengene til air-condition og klimaanlæg.

Bevaring af privatlivets fred.
Vi kan hjælpe dig med at vælge en solfilm der gør dine vinduer mørkere, så eventuelle tyve har sværere ved at se ind og blive fristet.

Beskyttelse af interiør.
Uanset hvor du får monteret solfilm, beskytter det altid interiør der befinder sig bag ruderne eller vinduerne. På den måde undgår du at produkter, inventar eller møbler falmer i solen