Solfilm til private hjem

Der er intet der tilfører liv til hjemmet som fantastisk naturligt lys, men det er også muligt at have for meget af det gode. Med naturligt sollys kommer der også uønsket varme og varmepletter, som virkelig kan påvirke den generelle komfort og gøre stemningen mindre indbydende.

Der er adskillige fordele ved at få monteret solfilm i hjemmet:

  • Beskyttelse mod falmning

  • Energieffektivitet

  • Forbedret sikkerhed imod knust glas

  • Beskyttelse imod UV-stråler

  • Forbedret æstetik og privatliv i hjemmet

Få et tilbud på solfilm til private

Tint og Solar Gard film filtrerer op til 79 % af solenergien – giver en større stabilitet af temperaturen og mere komfort mens den reducerer varmen og generende blænding i glaspartier og vinduer.

Holder dit interiør fra solblegning og beskytter dig og dine imod ultraviolet lys. Selv indendørs er du og dine værdier mere udsatte for solskader end du egentlig forestiller dig.

Ultraviolet lys og solvarme kommer ind gennem vinduerne og kan medføre blegning og uoprettelig skade på ting, som du værdsætter mest. Alt, lige fra dine dyre kunstværker og møbler til trægulve, tæpper og specialsyede gardiner er i risikozonen – og endnu vigtigere, det er din hud også.

Solfilm filtrerer det synlige lys, afviser solvarmen og blokerer over 99 % af skadeligt UV-lys – hvilket reducerer den potentielle skade betydeligt og beskytter det, du værdsætter mest.

Beskyttelse imod ultraviolet stråling forebygger hudkræft.  Alle Solar Gard® vinduesfilm beskytter dig imod tidlig hudældning og nogle potentielle hudkræfttyper med op til 99 % UV-beskyttelse. Mange mennesker er ikke klar over, at de er udsat for solen derhjemme, fordi skadelige UV-stråler trænger igennem glas.

Få et tilbud på solfilm til private hersydnordøstvest