Bombe- / Sikringsfilm

Bomb – sprængbeskyttelsesfilm til glas og vinduer. Vinduesfilm for at dæmpe Bomb Blasts-effekter på vinduer og glas

Desværre er muligheden for bombesprængning tiltagende og Amazing tilbyder et omfattende udvalg af produkter, der giver den bedst mulige afhjælpning, herunder specielt udviklede vinduesfilm og fastgørelsessystemer.

Bomb Blast Protection Window og glasfilm
Det er vigtigt at være opmærksom på, at intet vinduesfilm eller fastgørelsessystem fuldstændigt kan fjerne truslen fra en eksplosion eller bombeeksplosion, men ved at matche den korrekte løsning for hver situation forbedres sikkerheden og sikkerheden i din bygning dramatisk.

I tilfælde af en bombeeksplosion eller eksplosion kan en enkelt kvadratfod af glas knuses i 200 skarpe fragmenter, der hver er potentielt dødbringende.

En anvendelse af specialvinduesfilm vil hjælpe med at afbøde dette. Filmen fungerer ved at holde glasset sammen i tilfælde af brud og forhindre, at de ødelagte skår adskilles og flyver gennem luften.

Amazing´s bombesprængningsfilm fås i en række tykkelser og kvaliteter, idet hver type film er blevet testet omfattende ved uafhængige testfaciliteter for at sikre den bedst mulige beskyttelse mod skade, bombeeksplosion, ekstrem vejr eller eksplosion.

Bombefilm/sikringsfilm giver en lang række fordele, for eksempel:

Prisen på bombefilm/sikringsfilm afhænger af:

Vi giver en kop kaffe og en uforpligtende snak om den rigtige løsning for dig.